(imagine) Hur nu firar nyår!

  
 

Justin: På morgonen tar han dig till så många ställens som de bara går för att du ska

Hitta den perfekta klänningen. Efter du har valt klänning så tar han dig till en restaurang, han försöker göra så att du minns dagen så mycket så möjligt och när klockan slår tolv så står ni i balkongen. Han lägger sina båda händer på dina kinder och kysser dig.

 

Harry: Han tycker inte om att ha den traditionella dagen så han gör inte så mycket. Först så är ni bara hemma sedan när klockan slår tolv så står ni ute och smäller raketer medan ni har en pusskalas!

 

Zayn: Du är alltid stressad den dagen du har mycket och göra och de ända Zayn göra är att pussa dig.

”Kom igen Zayn!” gnäller du på Zayn medan du gör de sista dekorationerna.

”kom och sätt dig det finns 4 timmar kvar!” säger han och drar dig till soffan. Klockan tolv så är ert hus fullt med gäster, du och Zayn kysser varandra i 12 slaget.

 

Niall: Niall har fullt upp med att fixa alla beställningar du hade gjort, de var eftersom hela din släkt skulle komma hem till dig idag. De var första gången du firar nyår med Niall så allt MÅSTE vara perfekt. När allt var klart och de strömmade in med gäster låg du och Niall i soffan för att pusta ut efter allt hårt arbete ni fixade. När klockan slår tolv så går din släkt ner för att tända på fyrverkerier medan du och Niall står i trädgården och kysser varan.

 

Liam: Liam tar dig till Disneyland för att fira nyår där. Ni har shoppat hela dagen i alla affärer i Paris. När klockan slår tolv så stor ni bland alla andra människor i staden och tittar på fyrverkerierna.

 

Louis: Han försöker göra vad som helst så att du blir glad. Ni går först till några affärer och köper de mest konstigaste fyrverkerier. Lou berättar inte så mycket till dig så du känner dig lite utanför. När klockan slår tolv så åker ni London Eye. ”Titta ut!” säger han snabbt och när du gör de så ser du ett fyrverkeri med text, när du läser det står de ”I Love You Y/N” 

 


Angående ny del: de kommer snart fast jag har en sådan fet fantasibrist så kommer inte på något, just nu har jag bieber fever såå haha, de kommer snart! vill skriva så mycket de bara går! ♥

PUSS! ∞


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: