somebody to trust 13 "Love or love?"

    
 

Tyra´s POV:

Mobilen var bredvid kudden så var enda litet ljud det skulle komma från mobilen väckte mig och det var det precis det som hända Justin sms:a ”Hej! är du vaken?” Jag gäspade och började trycka på skärmen. ”Jag nu är jag det, godmorgon!” skrev jag snabbt och slängde ner mitt ansikte på kudden. Efter några minuter så svarar han. Jag drar mig långsamt fram till mobilen för att se vad han har svarat ”aha väckte jag dig, oj förlåt! Men jag tänkte typ att jag kan se dig i flygplatsen imorgon :)” Jag lutade mig i sängen och skrev ”ok” sen gick jag till sömns igen. Efter några sekunder så sms:ar han igen.

- Men vad fan vill du? Mumlar jag och tar upp mobilen ”Okej kul! :)” var det enda som stod, jag gav suckade djupt och sms:ade bara en smiles tillbaka. Jag fick sova en stund tills Nat kom emot mig och skrek.

- Men vad i hel-?! Sa jag och tittade alvarligt på henne.

- Jag råka läsa biljetterna fel! Vi ska åka idag till L.A!! KOM IGEN DET ÄR BARA TRE TIMMAR KVAR! Skrek hon fast det bara var några centimeter mellan oss.

- VARFÖR KOLLADE DU INTE ORDENKLIGT IGENOM BILJETTERNA?! Ohhhhh! JAG HATAR DIG SÅ MYCKET IBLAND! Skrek  jag och sprang upp från sängen och raka vägen till badrummet. Jag fixade mig snabbt och sprang till garderoben, jag valde ett par jeans och en t-shirt och sedan sprang jag till köket för att äta något snabbt.

- Oha brorsan jag sa tre timmar inte två minuter? Sa Nat och skratta, hon tror säkert att jag är knäpp.

- GÅ NU! SÄTT PÅ DIG KLÄDER FIXA DIG NU INNAN JAG SLÅR SÖNDER DIG! skrek jag och kastade en träsked på henne.

- okej, okej, ta det lugnt kvinna…. Sa hon och gjorde det jag bad henne. Jag satte mig stressat på stolen och åt en macka väldigt snabbt sen sprang jag tillbaka till resväskan för att se att vi hade allt.

- Mobilladdare, tandborste, smink, smycken, USB, kamera, alla kläder, pass, tuggummi, biljetter, plånbok, pengar, alla kläder, körkort, mobil, Ipod…. aa jag har nog allt… mumlade jag för mig själv och satte mig på fåtöljen. Nej just det min Ipod! Tänkte jag och sprang till rummet hämtade IPod: en och la de i resväskan… Så nu har jag verkligen allt… tänkte jag och suckade tungt. Nat kom ut påklädd och gick mot köket.

- Har du med dig allt? Säkerhetsfrågade jag Nat.

- Jaa… mumlade hon och tog en skål med flingor. Jag satt på mig skorna och jackan i förväg och satte mig i hallen för att vänta tills Nathalie blev klar.

- Vad gör du här? Frågade hon och höll sig för skratt.

- Vad ser det ut som? Sätt på dig och kom! Sa jag lite irriterat. Hon satte på sig skor och

 

Nathalie´s POV:

 

Vi gick ut och resan till flygplatsen tog 1 timme så vi väntade i flygplatsen 1 en halvtimme.

- Så är det säkert att du har med allt? Dubbelkollade Tyra för femhundrade gången.

- Ja… jag tror det? Sa jag och sms:ade med Joe.

- Vadå ”ja, jag tror det?” Sa hon irriterat.

- Aaa, men om det fattas något så köper jag bara det där ifrån och så finns det mycket mer affärer där en här i London… sa jag och var inne i min mobil, han var så söt med sina sms. Han skickade hela tiden en smiles efter alla söta texter han skriver.

- okej? Men vad i helvete gör du för jag har ju fan snackat med dig i en halvtimme och du har inte svarat på en enda fråga?! Sa hon och tittade nyfiket på mobilskärmen.

- va? Vad sa du? Ehh… det är Joe… sa jag och blev generad.

- Jag sa, ska vi gå köpa någon dricka eller så eftersom jag börjar bli törstig. Sa hon och tittade konstigt på mig och mobilen.

- aa, hämta en milkshake till mig! Sa jag och fortsatte sms:a med Joe.

- det här är första och sista gången jag hämtar något till dig. Sa hon och gick för att köpa det jag bad henne till och nog något till henne.

- Här, godis och milkshake! Sa hon och kastade grejerna på mig.

- Okej, ta det lugnt, man ser verkligen att du har vaknat på hel fel sida, varför så sur? Frågade jag och började ricka från milkshaken.

- Okej, du väcker mig tidigt och säger ”Jag råka läsa biljetterna fel, vi ska åka idag och om 3 timmar” hur tror du jag ska reagera? Ha? Jag behöver lugna ner mig… sa hon och la sin hand på sin panna.

- okej, men ta din handväska vi ska gå upp på flygplanet! Joe kommer vänta i L.A.´s flygplats, kommer Justin? Frågade jag lite nyfiket.

- Nej, han är i London ikväll… han trodde jag skulle komma imorgon?! Sa hon och tittade lite irriterat på mig.

- AHA, juste Leila och Niall skulle till hans konsert idag, ska jag ringa? Frågade jag och höll upp mobilen.

- NEJ! Låt turturduvorna få vara ifred, man vet inta vad dom gör just nu… sa Ty och skratta. Äntligen skrattar hon, tänkte jag och pustade ut.

- okej, men du vet att man inte får ha internet på flygplanet? Frågade och kände mig som en lärare.

- Jag vet, det är inte första gången jag flyger, det är därför jag har med mig Ipoden, för att lyssna på musik, STÖR INTE! Sa hon och satte sig längst ut bredvid fönstret och lutade huvudet mot fönsterrutan.

- okeeej… sa jag och satte mig bredvid henne. Jag tog fram min IPhone och laddade ner så mycket musik och spel och sparade några fanfic till resan. Jag ringde upp Leila i alla fall jag passade på så länga Tyra nöjt av sin musik med slockna ögon.   

- Hej, vad gör du? Sa jag viksande.

- Ehh förbereder mig till min dejt med Niall, ni åker imorn eller hur? Varför viskar du? Frågade hon.

- Nej vi åker idag… jag råka läsa biljetterna fel, Om Ty vet att jag ringde dig kommer hon döda mig, hon bah ”låt dom få vara ifred” fast jag kunde inte hålla mig…

- Haha, typiskt Tyra! Sa hon och skratta.

- men jag måste verkligen gå nu, jag ska förbreda mig inför dejten och idag så träffar jag min idol JUSTIN! Skrek hon i luren.

- okej? Men Ty träffar honom personligen imorgon?

- OM DET BLIR VÄNNER SÅ MÅSTE JAG OCKSÅ BLI VÄN MED JUSTIN! Sa hon bestämt.

- okeeej… håll di g med Niall… men måste lägga på planet lyfter om 5 minuter, hejdå! Sa jag snabbt och la på. Jag satte på mig bältet och puttade på Tyra.

- Vad? Frågade hon lite irriterat.

- Vi lyfter om 5 minuter, sätt på dig bälte! Sa jag och pekade på bältet.

- Va? Aha okej… tack… sa hon och gick till söms igen. Herre gud och vad fan ska jag göra i 13 timmar? Jag tog upp mobilen och kollade på de sparade imagens jag hade sparat som såå klart handlade om Joe!

 

Leila´s POV:

Jag var så himla nervös för ikväll, jag vet inte om det var för att träffa Justin Bieber eller för att det är min FÖRSTA dejt med Niall! Jag var så himla spänd för allt. Jag valde en ett par snygga jeans och ett fint linne med en skinjacka. Det får nog räcka och Niall med sin ”I whant To be on less Lovely Girl” hoddie och allt annat, haha, stackars alla directiorners som kommer stå bredvid Niall på konserten. Jag lockade håret i några minuter och satte på mig sminket. Jag hade väldigt mycket tid på mig fast ändå så var jag så himla stressad för någon andledning. Jag satt med mobilen i handen. Jag surfade en stund i mobilen tills det avbröt. Niall sms:ade. Jag pep av glädje och öppnade sms:et ”Hej gullet, har saknat dig... YOU AND ME 4 EVER!” Jag log och skrev “Love You!” som svar. Jag satt på mig skorna och tog en promenad runt parken där alla barn leker.  OMG, Justin Bieber satt bara där på en bänk och gjorde ingenting, ska jag gå fram eller inte? JAG GÅR! Tänkte jag och gick osäkra steg till Justin.

- Ehh, Hej? sa jag lite osäkert och satte mig bredvid honom.

- Eh, Hej! sa han och höll på att sms:a.

- Jag ska på din konsert ikväll, det kommer bli kul! Började jag och log mot honom.

- ärligt? Vad kul! Det kommer hända många överraskningar på kvällens konsert, med vem ska du dit? Frågade han och nu var det ögonkontakt.

- Min blivande pojkvän, Niall! Sa jag och log.

- Niall Horan? Frågade hon och gav mig en frågande blick.

- aa? Känner du honom? Frågade jag tillbaka.

- aa, vi är vänner, men vad kul! Hoppas ni har det bra dejt på min konsert ikväll! Sa han och fortsatte hålla på med sin mobil.

- såå, känner du Tyra? Frågade jag och log.

- Eh, jag tror det men vi har bara sms:at varandra, känner du henne, är det inte hon som skulle till L.A imorn? Frågade han och tittade på mig.

- aa, fast hon åkta idag, du vet ändrade planer, Hon är min bästis! Sa jag och log mot honom.

- Verkligen? Vad kul, jag skulle träffa henne imorgon för idag är det sista dagen på min Believe tour, men aja, jag måsta gå ska förbreda mig och så! Vi ses kanske ikväll då! Sa han och ställde sig upp.

- aa hoppas! Hejdå! Sa jag och vinka. Han vinkade tillbaka och gick in i en stor buss.  OMG, jag kan fortfarande inte fatta det, men aja. Sa han att han känner Niall som vän?! Ooo nu ligger Niall riktigt illa till…. Tänkte jag och gick med bestämda steg hem.

 

Justin´s POV:

Jag gick och satte mig i tour bussen medan alla andra förbrede sig inför konserten. Tyra? Undra vad tjejen jag satt med heter? Jag sträckte åt mig mobilen och sms:ade Tyra ”Hej, din bästis snacka med mig idag, vad heter hon?”  Vad tänker du med Justin? Hon kommer inte svara hon sitter på flyget… tänkte jag igen och slängde mobilen ifrån mig. Jag visste inte ens om jag hade lust för konserten ikväll, fast jag ville inte göra alla min belibers besvikna så jag var tvungen. Och jag måste snacka med Selena, hon har ignorerat mig sistone. När jag sms:ar så svara hon inte annars skriver hon bara ”Väx upp Justin!” Jag fattar verkligen inte vad hon menade med det, och det är de som gör mig så jävla arg. Hur fan tänker tjejer egentligen? Ena stunden vill det vara väldigt bortskämde och älskade fast andra sekunden vill det inte ens snacka med sina pojkvänner. Skumt?

- Justin vad gör du här? Du måste förbreda dig till ikväll! Sa Scooter och drog upp mig till arenan.

- Men jag vet redan vad jag ska gör, chilla… sa jag och gick lite långsammare.

 

Tyra´s POV:

~fem timmar senare~

Jag satt fortfarande i den skitiga sittplatsen och väntade att jag skulle komma fram till L.A.

Nathalie sov som en åsna, huvudet bak med öppen mun (man skulle kunna få plats med en vattenmelon där inne) och inget ljud. Det var så himla pinsamt, eftersom när folk gick förbi kollade de konstigt på Nat och sen mig….

Vi skulle av om en halvtimmer så det var skönt, för jag hade verkligen börjat få ont i ass ´n efter den här resan. Alla hade på mobilen så jag satte också på den. Det första jag såg var ett sms från Justin.

Jag öppnade sms:et och läste. Har Lil redan träffat Justin? Men åhh… tänkte jag och skrev vem hon var och att hon är min BFF.  

Jag såg hur Nat kvicknar till och tittar på mig med uppblåsta ögon.

- Har du sovit gott? Frågade jag och höll mig för skratt.

- aa bre, schh tyst vill sova igen, KAN NÅGON HÄMTA FUCKING VATTEN TILL MIG ELLER?! Skrek hon över hela flygplanet.

- Haha, schh, skrik inte…. Sa jag lite tystare och skrattade.

 
Förlåt att jag inte har varit så akriv den senaste tiden, det finns mkt just jag jag måste göra så jag
hinner inte med allt, men aja. Den nya delen "hoppas" jag kmr snart! :) <3