Zayn IMAGINE! <3

   
 
 

Du sitter vis bryggan och tittar ut. Du har ingen att prata med.

Din bästa vän Zayn är på världsturné medans du är kvar här i London.

Mobilen börja vibrera och du tar upp den snabbt. ”Zayn :)” står det på skärmen.

Du ler för dig själv och öppnar sms:et. Det står inget bara en video. Du öppnar videon för att se vad det var.

”Hej (Y/N)! jag ville göra något åt annorlunda så jag filmar lite åt dig, vi är just nu New York och tänkte på dig när de sa att vi skulle hit eftersom jag vet hut mycket du älskar New York” du pausade videon för att andas lite. Vadå tänkte han på mig? Är han kär i mig? Tänkte du lite förvirrat. Du startade filmen för att fortsätta se. ”ehh (Y/N) jag vet inte hur jag ska berätta det till dig, jag är ingen bad boy jag är faktiskt VÄLDIG blyg, så blyg att jag inte vågar ringa dig för att säga detta, vill du bli ihop med mig?” du börjar andas snabbare o snabbare.

Du visste inte vad skulle säga eller skriva, han var ju bara en SUPER bra vän till dig.

Du skulle sova på saken fast 99 % var att du skulle säga, JA!

~Nästa dag~

Du vaknar snabbt av ett sms ”Zayn :)” stod det på skärmen. Du öppnar medelandet snabbt och läser ”så vill du eller inte? Du måste inte om du inte vill :3” du ler snabbt och börja  

Knappa in ett svar. Sen ler du mot skärmen och längde dig på sängen. Efter minuter så får du ett svar. Du öppnar medelandet snabbt för att se hur han reagerade.  ”va? Är det sant säg att du inte skojar! Sa du verkligen JA? *-*” du skrattade för dig själv och svarade ”JA! Zayn jag skojar inte! <3” skrev du och flina lite för dig själv.

”LOVE YOU (Y/N)! <3 babe” skrev han till mig. du svarade NÄSTAN samma sak. ”love you too! <33”